ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΣ!
ΥΛΙΚΑ
150 ml γάλα φρέσκο,
250 γρ καρύδα,
20 μπισκότα Μιράντα,
125 γρ κουβερτούρα,
125 γρ κρέμα γάλακτος,
1 κ.σ. Βιτάμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρολίτσα στην εστία τα 100 ml γάλα και τα 100 γρ. καρύδα και βράζουμε 2 λεπτά στο χαμηλό.
150 ml γάλα φρέσκο,
250 γρ καρύδα,
20 μπισκότα Μιράντα,
125 γρ κουβερτούρα,
125 γρ κρέμα γάλακτος,
1 κ.σ. Βιτάμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρολίτσα στην εστία τα 100 ml γάλα και τα 100 γρ. καρύδα και βράζουμε 2 λεπτά στο χαμηλό.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα και σιγά - σιγά την υπόλοιπη καρύδα και ανακατεύουμε.
Όταν την κατεβάσουμε από την εστία σπάμε μέσα τα μπισκότα.
Βάζουμε διάφανη μεμβράνη σε φόρμα ή και τάπερ, ρίχνουμε το μείγμα και το ισιώνουμε.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Στη συνέχεια το βγάζουμε από το ψυγείο, το βγάζουμε από την μεμβράνη, φτιάχνουμε το γλάσο και το ρίχνουμε πάνω και στη συνέχεια πάλι στο ψυγείο.