ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΑΝΣΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ
Πανσετάκια στο σχαροτήγανο και ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πανσετάκια μου τα έχω μαρινάρει από το πρωί με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπόλικη γλυκιά πάπρικα, λίγο σκόρδο, λάδι και λίγο κρασί.
Τα αφήνω όση περισσότερη ώρα μπορώ στη μαρινάδα, τα στραγγίζω λίγο με το χέρι και τα ψήνω όπως είναι με συχνά γυρίσματα για περίπου 12 - 15 λεπτά, γίνονται πολύ ζουμερά και νόστιμα.
Ξεκινάω σε ψηλή θερμοκρασία για 1 - 2 λεπτά, κάνω το πρώτο γύρισμα και χαμηλώνω, από το 9 στο 7.
Ξεκινάω σε ψηλή θερμοκρασία για 1 - 2 λεπτά, κάνω το πρώτο γύρισμα και χαμηλώνω, από το 9 στο 7.
ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη