
ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΑΝΣΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ
Πανσετάκια στο σχαροτήγανο και ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τα πανσετάκια μου τα έχω μαρινάρει από το πρωί με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπόλικη γλυκιά πάπρικα, λίγο σκόρδο, λάδι και λίγο κρασί.
- Τα αφήνω όση περισσότερη ώρα μπορώ στη μαρινάδα, τα στραγγίζω λίγο με το χέρι και τα ψήνω όπως είναι με συχνά γυρίσματα για περίπου 12 - 15 λεπτά, γίνονται πολύ ζουμερά και νόστιμα.
- Ξεκινάω σε ψηλή θερμοκρασία για 1 - 2 λεπτά, κάνω το πρώτο γύρισμα και χαμηλώνω, από το 9 στο 7.