Σπιτικά Κρουτόν



Μια συνταγή της κυρίας Maria Xatzhstamatioy για ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΟΥΤΟΝ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Σπιτικά Κρουτόν

Ένας υπέροχος τρόπος να αξιοποιήσουμε το μπαγιάτικο ψωμάκι μας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψωμάκι αυτό που έχει μείνει σε τετράγωνα κομμάτια, όχι μικρά διότι καίγονται παραπάνω.
Βάζουμε αλάτι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη και ελαιόλαδο. 
Ανακατεύουμε καλά και παντού. 
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν
Έχουμε νοστιμότατα κρουτόν για τις σαλάτες, σούπες, τραχανά, γιαούρτι και ντιπ.
Τη συνταγή και εκτέλεση είχε η Χριστίνα.
Έτερη κόρη!