ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 σνίτσελ κομμένα λεπτά από το μέρος της μπριζόλας που τους ρίχνω αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
4 σνίτσελ κομμένα λεπτά από το μέρος της μπριζόλας που τους ρίχνω αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
για το πανάρισμα τα περνάω πρώτα από κίτρινο αλεύρι, μετά από αυγό και μετά από φρυγανιά
Τηγανίζω σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά .
Για τα λεμονάτα μανιτάρια που βέβαια γίνονται πολύ πιο νόστιμα με φρέσκα μανιτάρια
Σε ένα κατσαρολάκι έριξα μία κονσέρβα μανιτάρια κομμένα μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Τα άφησα να τσιγαριστούν λίγο, έριξα πολύ λίγο πιπέρι. κάρυ, ρίγανη, χυμό από μισό λεμόνι και 1 κύβο βοδινού που τον έλιωσα σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.
Άφησα να βράσουν περίπου 5 λεπτά.
Μετά έλιωσα μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, την πρόσθεσα στα μανιτάρια και τα άφησα μέχρι να πάρει μία βράση για να δέσει η σάλτσα.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου