Μοσχαρίσια μπριζόλα λεμονοριγανάτη και πολύ ζουμερή



ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΗ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω λίγο λάδι δε βαθύ τηγάνι με καπάκι και βάζω μέσα την μπριζόλα μου να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. 
Συμπληρώνω νερό περίπου ενάμιση ποτήρι του κρασιού, λίγο κρασί αν θέλω, αλατοπίπερο και καπακώνω και χαμηλώνω πάρα πολύ τη φωτιά. 
Αφήνω να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά. 
Όταν δω ότι έχει μαλακώσει αρκετά, δυναμώνω τη φωτιά, ρίχνω ρίγανη και σβήνω με λεμόνι.


ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget