Τυροκαυτερή



ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΈΝΑ ΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ ΝΤΙΠ..

ΥΛΙΚΆ
3 ΜΕ 4 ΜΙΚΡΈΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ή ΔΥΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ (ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΆΛΟΥΜΕ ΠΡΆΣΙΝΕΣ) 
ΜΙΣΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΥΤΕΡΉ Η ΜΠΟΥΚΟΒΟ
150 ΓΡ. ΦΕΤΑ
150 ΤΥΡΊ ΚΡΈΜΑ Ή ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ
2 Κ Σ. ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΜΙΛΟΞΗΔΟ
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΑΛΕΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΆ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ, ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΈΝΤΕΡ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ.
ΤΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΛΆ ΟΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΤΙΠ!


Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood