Μοσχαρίσια μπριζόλα λεμονοριγανάτη στη χύτρα



ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΗ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα λάδι στη χύτρα, τοποθέτησα μέσα 2 μπριζόλες και τις ρόδισα καλά και από τις δύο πλευρές.
Έριξα καρότο και σκόρδο σε φετάκια, αλάτι, πιπέρι και έσβησα με λίγο κρασί.
Όταν εξατμίστηκε έριξα ένα ποτήρι νερό ίσα να καλύπτει το κρέας, σκέπασα τη χύτρα και το άφησα να βράσει 25 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεσκέπασα τη χύτρα και άφησα να βράσει ώσπου να εξατμιστεί το περιττό νερό και να μείνουν οι μπριζόλες με το λάδι τους.
Έριξα ρίγανη και λεμόνι και έσβησα.


ΠΗΓΗ: Βασιλική Φαρμάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget