
ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ COUNTRY ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣ
Κάτι για να τσιμπήσουμε, πατατουλες country, λουκάνικα γαλοπούλας και σως από κέτσαπ και μαγιονέζα
Για τις πατατούλες:
Τις κόβουμε μαζί με την φλούδα αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει πολύ καλά.
Τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν για περίπου 10 λεπτά.
Τις τοποθετούμε σε μία λεκανίτσα και τις ανακατεύουμε λίγο ίσα - ίσα να κάνουν γωνίες.
Στη συνέχεια τις βάζουμε σε κρύο λάδι και αφήνουμε περίπου 15 λεπτά σκεπασμένες με το καπάκι.
Ενδιάμεσα σηκώνουμε το καπάκι και σκουπίζουμε το νερό που έχει μαζευτεί.
Στα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε και ρίχνουμε θυμάρι και ρίγανη και δεν κλείνουμε το καπάκι.
Όταν γίνουν τις βάζουμε σε ένα μπολ με χαρτί κουζίνας και αλατίζουμε (μπορείτε να βάλετε και ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει).
Όταν γίνουν τις βάζουμε σε ένα μπολ με χαρτί κουζίνας και αλατίζουμε (μπορείτε να βάλετε και ότι άλλο μυρωδικό σας αρέσει).