ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ
300 γρ. αλεύρι Φαρινάπ
130 γρ. ζαχαρούχο γάλα
220 γρ. βούτυρο
και τα χτυπάμε να γίνουν μια μάζα ελαστική που να μην κολλάει.
Στη συνέχεια πλάθουμε μικρές μπαλίτσες στο μέγεθος καρυδιού.
Τις βάζουμε σε λαδόκολλα, τις πατάμε ελαφρώς και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά χωρίς να τα μετακινήσουμε.
Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί 250 γρ. κουβερτούρα και στη συνέχεια τα βουτάμε μέσα.
Τέλος βάζουμε σε μια σακούλα λιωμένη κουβερτούρα και κάνουμε το σχέδιο.