Νηστίσιμες αλμυρές μπουκίτσες με ελιές και πιπεριές



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Νηστίσιμες αλμυρές μπουκίτσες με ελιές και πιπεριές

1 πακέτο φαρίνα
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ηλιέλαιο
2 πιπεριές κόκκινες ή μια κόκκινη και μια πράσινη
1/2 φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
Αλάτι - πιπέρι
Σουσάμι

Βάζουμε το λάδι με το χυμό σε ένα μπολ και ανακατεύουμε,
Προσθέτουμε τη φαρίνα, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Αφηνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί. 
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά τις πιπεριές να μαλακώσουν και τις προσθέτουμε στο μπολ με τις ψιλοκομμένες ελιές.
Παίρνουμε ένα μπαλάκι ζύμης, το ανοίγουμε με το χέρι μας, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα και κλείνουμε κάνοντας μπαλάκι.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα, αλείφουμε λίγο λάδι, βάζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα!