Σοκολατάκια - Καριόκες



ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΚΑΡΙΟΚΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Από το κέικ που περισσεύει γίνονται τα καλύτερα σοκολατάκια (η αλλιώς καριόκες)
  2. Έτσι λοιπόν αφού περίσσεψε μισό και παραπάνω κέικ σοκολάτας το βάζω σε ένα μπολ μαζί με:
  3. 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
  4. 250 γρ. Βιτάμ λιωμένο
  5. Πλάθω και δίνω το σχήμα που θέλω.
  6. Βάζω στο ψυγείο να παγώσουν.
  7. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω κουβερτούρα.
  8. Τα βουτάω μέσα, ξανά στο ψυγείο να παγώσουν και με μια ακόμα λευκή κουβερτούρα ( αν θέλω βέβαια) κάνω σχέδια με ένα πιρούνι.



Δημιουργός συνταγής: Αντιγόνη Εξαδακτύλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!