Γλυκιά πατσαβουρόπιτα (Πατσαβουρογλυκό)



Μια συνταγή της κυρίας Δεσποινα Μαυροπουλου για ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ (ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΓΛΥΚΟ) από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γλυκιά πατσαβουρόπιτα (Πατσαβουρογλυκό)

Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι ζάχαρη
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
5 αβγά
1 βανίλια
1 μπέικιν πάουντερ

Στρώνουμε τα φύλλα όπως είναι στην πρώτη φωτογραφία,
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε σε μπολ και τα ρίχνουμε επάνω στα φύλλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς ούτε μισή ώρα.

Για το σιρόπι
3 κεσεδάκια νερό και 3 κεσεδάκια ζάχαρη.

Το σιρόπι το βάζουμε αφού έχει κρυώσει το γλυκό.
Εγώ μόλις το σιρόπιασα.