Τούρτα με ινδοκάρυδο



Μια συνταγή της κυρίας Theodosia Halvatzh για ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τούρτα με ινδοκάρυδο

Πολύ αφράτη!!

Για το παντεσπάνι
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 μπέικιν
1 και μισή κούπα αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν
1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ νεράκι

Για τις κρέμες
Για τη μέσα κρέμα, χτύπησα μια έτοιμη κρέμα στιγμής με 400 ml. κρύο γάλα 
και για από επάνω 1 μόρφατ με μισό κουτί ζαχαρούχο η γκαρνί, ό,τι θέλετε.

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το νεράκι .
Παίρνουμε ένα ταψάκι 26εκ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Θα το δείτε θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε στη μέση, ρίχνουμε λίγο σιρόπι ή κομπόστα κάτι τέτοιο να ποτίσει λιγάκι.
Και το στήνουμε.
Η διακόσμηση ό,τι θέλουμε.
Έβαλα καρύδα, φράουλες και σοκολατάκια BOUNTY με καρύδα που τα πάτησα να γίνουν στρογγυλά, έβαλα λίγο ζαχαρούχο από πάνω τους και καρύδα.