Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ντοματοκεφτέδες
5 - 6 ντομάτες σφιχτές, ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες
1 κρεμμύδι στον τρίφτη
4 - 5 κ.σ. αλεύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Φρυγανιά
100 γρ. φέτα
Αλάτι
1 κρεμμύδι στον τρίφτη
4 - 5 κ.σ. αλεύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Φρυγανιά
100 γρ. φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζω τις ντομάτες σε μια λεκάνη με το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το αλεύρι, τη φέτα σπασμένη με το πιρούνι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω.
Προσθέτω και φρυγανιά περίπου 1 φλιτζάνι μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να μπορώ να τα πλάσω.
Αλευρώνω και τηγανίζω σε αρκετό καυτό καλαμποκέλαιο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.