
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ
Έγινε αφρός
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αγόρασα λεπτά κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι και το έπλυνα πολύ καλά να φύγει το πολύ αίμα.
- Το έβαλα στο τηγάνι με μισή φλιτζάνα νερό.
- Το γύρισα με ένα πιρούνι και από την μία μεριά και από την άλλη. Το άφησα περίπου 4 λεπτά.
- Το έβγαλα από το τηγάνι, το σκούπισα με χαρτί, το αλεύρωσα, το τηγάνισα σε καυτό λάδι περίπου 2 λεπτά από την μία μεριά 2 λεπτά και από την άλλη.
- Στο τέλος του έβαλα ροζμαρί (δεντρολίβανο), αλάτι, μισό λεμόνι και ξύδι.
- Το έβαλα σε ένα μπολ με το λάδι και τα μυρωδικά του το σκέπασα για να πάρει την μυρωδιά του ξυδιού και των μπαχαρικών.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis
