Μια συνταγή της κυρίας Giannis Artemis Peteinarakis για ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανητό
Έγινε αφρός
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αγόρασα λεπτά κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι και το έπλυνα πολύ καλά να φύγει το πολύ αίμα.
Το έβαλα στο τηγάνι με μισή φλιτζάνα νερό.
Το γύρισα με ένα πιρούνι και από την μία μεριά και από την άλλη. Το άφησα περίπου 4 λεπτά.
Το γύρισα με ένα πιρούνι και από την μία μεριά και από την άλλη. Το άφησα περίπου 4 λεπτά.
Το έβγαλα από το τηγάνι, το σκούπισα με χαρτί, το αλεύρωσα, το τηγάνισα σε καυτό λάδι περίπου 2 λεπτά από την μία μεριά 2 λεπτά και από την άλλη.
Στο τέλος του έβαλα ροζμαρί (δεντρολίβανο), αλάτι, μισό λεμόνι και ξύδι.
Το έβαλα σε ένα μπολ με το λάδι και τα μυρωδικά του το σκέπασα για να πάρει την μυρωδιά του ξυδιού και των μπαχαρικών.