Τσιζκέικ φράουλα



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΦΡΑΟΥΛΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τσιζκέικ φράουλα

2 πακέτα μπισκότα Digestive τριμμένα
250 γρ. βούτυρο λιωμένο
400 γρ. τυρί κρέμα
500 φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασία
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
1 φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα

Βάζω τα μπισκότα με το βούτυρο σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά.
Τα βάζω σε μια φόρμα με τσέρκι και πιέζω καλά να στρώσει και να γίνει λείο.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει.
Χτυπάω στο μίξερ τη φυτική σαντιγί να σφίξει.
Προσθέτω το τυρί κρέμα και συνεχίζω το χτύπημα.
Προθέτω το ζελέ που το έχω διαλύσει καλά σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και έχω αφήσει να κρυώσει.
Συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
Στρώνω την κρέμα πάνω από το μπισκότο και το βάζω 2 - 3 ώρες στο ψυγείο να σφίξει. 
Στολίζω με μαρμελάδα φράουλα ή σιρόπι φράουλα.
Εγώ έβαλα μαρμελάδα σπιτική.