Μια συνταγή της κυρίας Theodosia Halvatzh για ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ψαρόσουπα με φρέσκο μπακαλιαράκι
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω και ψιλοκόβω ένα κρεμμύδι, κόβω σε κομμάτια πατάτες και καρότα και τσιγαρίζω με ελαιόλαδο.
Καθαρίζω και ψιλοκόβω ένα κρεμμύδι, κόβω σε κομμάτια πατάτες και καρότα και τσιγαρίζω με ελαιόλαδο.
Προσθέτω σέλινο, αλάτι Ιμαλαΐων, λίγη ρίγανη, λίγο νεράκι και αφήνω να βράσει.
Πριν βράσουν τελείως τα λαχανικά μου βάζω το ψάρι μέσα για 6 με 7 λεπτά να βράσει και αυτό.
Σερβίρω με μπόλικο λεμόνι.