ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 αυγά
200 ml καλαμποκέλαιο
200 ml γάλα πλήρες
400 gr ζάχαρη
2 βανίλιες
ξύσμα από 1 πορτοκαλί
1 μπέικιν πάουντερ και 400 γραμμάρια αλεύρι η φαρίνα
Αν βάλουμε φαρίνα παραλείπουμε το μπέικιν πάουντερ.
Στο τέλος αλευρώνω λίγο ένα σακουλάκι τρούφα και μία κούπα καρύδια, τα ρίχνω στο μείγμα μου κι ανακατεύω απαλά.
Βουτυρώνω καλά μία φόρμα του κέικ και ψήνω στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να είναι έτοιμο (περίπου 45 - 60 λεπτά).
Eγώ από πάνω έλιωσα μια κουβερτούρα και έριξα λίγα καρύδια.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου