Λουκανικόπιτες



ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΕΣ


Εμφάνιση δεν έχουν αλλά είναι πολύ αφράτες και νόστιμες!


Υλικά Για τη ζύμη

  • 1 κούπα νερό 
  • 1 κούπα γάλα 
  • 1 κούπα ηλιέλαιο 
  • 1 κύβο μαγιά νωπή 
  • 1 κιλό αλεύρι περίπου
  • 1/2 κ/γ αλάτι

Εκτέλεση

  1. Λιώνω τη μαγιά με το νερό, προσθέτω το γάλα, το λάδι, το αλάτι κα στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια,
  2. Τη ζύμη δεν την αφήνω να φουσκώσει.

Υλικά Για τη γέμιση

  • τυρί γκούντα, 
  • κέτσαπ,
  • μουστάρδα, 
  • λουκάνικα ότι σας αρέσει εκτός χωριάτικο,

Εκτέλεση

  1. Με το μικρό πραστράκι ανοίγω φυλλαράκια.
  2. Βάζω λίγη κέτσαπ, λίγη μουστάρδα, το τυρί, το λουκάνικο τυλίγω και τα βάζω σε λαδωμένο ταψί.
  3. Τα ψήνω μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα στους 200 βαθμούς, στην αντίσταση πάνω κάτω.


Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Μιχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!