Μια συνταγή της κυρίας Ευαγγελίας Μιχου για ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Λουκανικόπιτες
Εμφάνιση δεν έχουν αλλά είναι πολύ αφράτες και νόστιμες!
Για τη ζύμη
1 κούπα νερό
1 κούπα γάλα
1 κούπα ηλιέλαιο
1 κύβο μαγιά νωπή
1 κιλό αλεύρι περίπου
1/2 κ/γ αλάτι ,
Λιώνω τη μαγιά με το νερό, προσθέτω το γάλα, το λάδι, το αλάτι κα στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια,
Τη ζύμη δεν την αφήνω να φουσκώσει.
Για τη γέμιση
τυρί γκούντα,
κέτσαπ,
μουστάρδα,
λουκάνικα ότι σας αρέσει εκτός χωριάτικο,
Με το μικρό πραστράκι ανοίγω φυλλαράκια.
Βάζω λίγη κέτσαπ, λίγη μουστάρδα, το τυρί, το λουκάνικο τυλίγω και τα βάζω σε λαδωμένο ταψί.
Τα ψήνω μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα στους 200 βαθμούς, στην αντίσταση πάνω κάτω.