
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΕΣ
Εμφάνιση δεν έχουν αλλά είναι πολύ αφράτες και νόστιμες!
Υλικά Για τη ζύμη
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα γάλα
- 1 κούπα ηλιέλαιο
- 1 κύβο μαγιά νωπή
- 1 κιλό αλεύρι περίπου
- 1/2 κ/γ αλάτι
Εκτέλεση
- Λιώνω τη μαγιά με το νερό, προσθέτω το γάλα, το λάδι, το αλάτι κα στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια,
- Τη ζύμη δεν την αφήνω να φουσκώσει.
Υλικά Για τη γέμιση
- τυρί γκούντα,
- κέτσαπ,
- μουστάρδα,
- λουκάνικα ότι σας αρέσει εκτός χωριάτικο,
Εκτέλεση
- Με το μικρό πραστράκι ανοίγω φυλλαράκια.
- Βάζω λίγη κέτσαπ, λίγη μουστάρδα, το τυρί, το λουκάνικο τυλίγω και τα βάζω σε λαδωμένο ταψί.
- Τα ψήνω μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα στους 200 βαθμούς, στην αντίσταση πάνω κάτω.