Τσιζκέικ ​με φιστικοβούτυρο, καραμέλες γάλακτος και γλάσο σοκολάτας γάλακτος



Μια συνταγή της κυρίας Efi Prentza για ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Τσιζκέικ με φιστικοβούτυρο, καραμέλες γάλακτος και γλάσο σοκολάτας γάλακτος.

Υλικά:
Για τη βάση:
350 γρ. μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου σε σκόνη
125 γρ. λιωμένο βούτυρο αγελάδος

Για τη γέμιση:
400 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. καραμέλες γάλακτος λιωμένες
4 κ.σ. φιστικοβούτυρο

Για το γλάσο:
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο, τα βάζουμε στη βάση μιας στρογγυλής φόρμας 22 εκ. με τσέρκι και βάζουμε ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί να αφρατέψει και προσθέτουμε συνεχίζοντας το χτύπημα τη ζάχαρη, το φιστικοβούτυρο, τις καραμέλες και τέλος τη σαντιγί.
Χτυπάμε για ένα λεπτό ακόμη και αδειάζουμε πάνω από τα μπισκότα.
Βάζουμε στο ψυγείο.

Για το γλάσο ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Περιχύνουμε το Τσιζκέικ και αφήνουμε ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
Γαρνίρουμε με φιστικοβούτυρο και καραμέλες γάλακτος.