ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό μανιτάρια (ό,τι θέλετε)
Δύο κόκκινες πιπεριές
Δύο πράσινες πιπεριές
Ένα πράσο ψιλοκομμένο
Τρία κρεμμυδάκια φρέσκα κι ένα ξερό ψιλοκομμένα
Δύο σκελίδες σκόρδο
Μία γεμάτη κουταλιά δική μου σπιτική σάλτσα ντομάτας
Ένα ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό,
Μισό κιλό μανιτάρια (ό,τι θέλετε)
Δύο κόκκινες πιπεριές
Δύο πράσινες πιπεριές
Ένα πράσο ψιλοκομμένο
Τρία κρεμμυδάκια φρέσκα κι ένα ξερό ψιλοκομμένα
Δύο σκελίδες σκόρδο
Μία γεμάτη κουταλιά δική μου σπιτική σάλτσα ντομάτας
Ένα ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Λίγο μαϊντανό,
αλάτι,
πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μανιτάρια και τα λαχανικά σε κομμάτια, όσο τα θέλουμε.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο όλα τα λαχανικά και τα μανιτάρια, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας και προσέχοντας.
Τα σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη ντομάτα, μαϊντανό και αλατοπίπερο.
Τα αφήνουμε να βράσουν σιγά, στο ζουμάκι που θα βγάλουν και να μείνουν μόνο με το λαδάκι τους.
ΠΗΓΗ: Sunday Lous
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!