Χοιρινή τηγανιά



ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ


Υλικά
Κρέας χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Κολιανδρο
Ξύσμα και χυμό λεμονιού

Σοτάρουμε τα κομμάτια κρέατος στο λάδι να πάρουν χρώμα, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι, κόλιανδρο, θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας,
Πριν να το σβήσουμε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την ρίγανη.


Δημιουργός συνταγής: Litsa Kokkoni

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!