Μπουρεκάκια σοκολάτας



ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Υλικά
1/2 πακέτο φύλλο κρούστας
3 σοκ υγείας
100 γρ βούτυρο λιωμένο

Για το σιρόπι
2 φλ τσαγιού νερό
1.5 φλ τσαγιού ζάχαρη
1 φλούδα πορτοκάλι

Κόβω τα φύλλα σε μακρόστενες λωρίδες 30εκ μήκος και 10 εκ πλάτος.
Παίρνω μια - μια λωρίδα, τη βουτυρώνω, βάζω μια ράβδο σοκολάτας, κλείνω τις άκρες και την κάνω μπουρεκάκι.
Τα βάζω σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά.
Βάζω όλα τα υλικά για το σιρόπι και βράζω 5 - 6 λεπτά από το σημείο βρασμού.
Τα σιροπιάζω ζεστά μπουρεκάκια με κρύο σιρόπι.



Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!