Αλμυρά μάφινς



ΑΛΜΥΡΑ ΜΑΦΙΝΣ


Υλικά
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 Βιτάμ 250 γρ.
1 γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
1 ζαμπόν 200 γρ.
200 γρ. κασέρι γκούντα
200 γρ. φέτα
2 ποτήρια του νερού αλεύρι
1 μπέικιν
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι

Εκτέλεση.
Σε ένα μπολ χτύπησα τα αυγά με το αλάτι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια έριξα το Βιταμ και το γιαούρτι.
Με το που ενσωματώθηκε το μείγμα χαμήλωσα την ταχύτητα του μίξερ και πρόσθεσα ζαμπόν, κασέρι, φέτα, και τις πιπεριές, αφού πρώτα τα είχα κόψει σε κυβάκια.
Τέλος πρόσθεσα το αλεύρι με το μπέικιν μαζί.
Γέμισα τις θήκες μέχρι τη μέση, έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντίσταση για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να βγαίνει στεγνή η λάμα του μαχαιριού.
Βγήκαν 28 κομμάτια.