
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ
Ένα υπέροχο μεζεδάκι για όλες τις ώρες!
Υλικά
200 γρ φέτα (Ένα μακρόστενο κομμάτι)
1 φύλλο κρούστας
Σουσάμι - μαυροκούκι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 - 2 κ.σ μέλι
1 φύλλο κρούστας
Σουσάμι - μαυροκούκι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 - 2 κ.σ μέλι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας, τοποθετούμε μέσα τη φέτα και το κλείνουμε σαν φάκελο.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρει ωραίο χρώμα γυρνώντας και από τις δύο μεριές.
Το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Μετά το αλείφουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με τα σουσάμια.