Μια συνταγή της κυρίας Efi Prentza για ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Σουφλέ ζυμαρικών
Σπέσιαλ το φαγάκι μας σήμερα!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε ένα πακέτο βίδες ζυμαρικά και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με λίγο βούτυρο σε κομματάκια.
Προσθέτουμε 200 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί, 2 πιπεριές Φλωρίνης, δέκα φέτες μπέικον, ένα κρεμμύδι (τα οποία λαχανικά τα έχουμε τσιγαρίσει) μια κονσέρβα μανιτάρια, 2 κρέμες γάλακτος (εγώ έβαλα ελαφριές με λάδι), λίγο φρέσκο γάλα και τέλος αλλά 200 γρ. τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και ψήνουμε στους 200 μισή ώρα περίπου στον αέρα.
Προσθέτουμε 200 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί, 2 πιπεριές Φλωρίνης, δέκα φέτες μπέικον, ένα κρεμμύδι (τα οποία λαχανικά τα έχουμε τσιγαρίσει) μια κονσέρβα μανιτάρια, 2 κρέμες γάλακτος (εγώ έβαλα ελαφριές με λάδι), λίγο φρέσκο γάλα και τέλος αλλά 200 γρ. τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και ψήνουμε στους 200 μισή ώρα περίπου στον αέρα.