ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ
Tο παραδοσιακό φαγάκι!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγάρισα το ΚΡΕΑΣ σε ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ με 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ μεγάλο.Πρόσθεσα ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, λίγο ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ, λίγο ΝΕΡΟ και άφησα να βράσει το κρέας περίπου 30 λεπτά.
Στη συνέχεια πρόσθεσα το λάχανο ψιλοκομμένο, φύλλα δάφνης, αλάτι και άφησα να μαγειρευτεί.
ΠΗΓΗ: Κατερινα Μαδικα
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!