Νηστίσιμα, γεμιστά σιροπιαστά γλυκάκια με φύλλο και κρέμα



ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ


ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΝΗΣΤΊΣΙΜΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΥΛΛΟΥ:
200 ml γάλα καρύδας,
200 ml μαλακή μαργαρίνη,
1 βανίλια,
400 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ

Βάζουμε στο μπολ το βούτυρο και το ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα ρίχνουμε το γάλα και 5 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.
Ρίχνουμε 200 γραμμάρια αλεύρι και την βανίλια και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι σιγά σιγά και ζυμώνουμε.
Τοποθετούμε την ζύμη σε μια σακούλα και στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Στην συνέχεια την τοποθετούμε σε αλευρωμένο πάγκο και την ανοίγουμε ένα φύλλο.
Κόβουμε λωρίδες και έχουμε φτιάξει με αλουμινόχαρτο κώνους και τις τυλίγουμε σε αυτά πατώντας τες να κολλήσουν.
Τοποθετούμε στην λαδόκολλα αλείφουμε με γάλα καρύδας και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 3 ποτήρια νερού νερό με 3 ποτήρια νερού ζάχαρη μισό χυμό από ένα λεμόνι για 3 λεπτά.
Σιροπιάζομαι κρύα γλυκά ζεστό σιρόπι.

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό γάλα καρύδας,1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 βανίλια,2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη ρίχνουμε το κορν φλάουρ με το αλεύρι αφού προηγουμένως τα έχουμε διαλύσει σε λίγο από το ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε βανίλια,μαργαρίνη.
Αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά ανακατεύοντας την και στην συνέχεια γεμίζουμε τα γλυκά.