Έχεις όλα τα υλικά και ετοιμάζεσαι να φτιάξεις το κέικ που έβαλες στο μάτι εδώ και καιρό.
Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως ενώ η συνταγή γράφει πως το βούτυρο και τα αυγά πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου εσύ ξέχασες να τα βγάλεις από το ψυγείο!
Μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχει τρόπος να τα φέρεις γρήγορα σε θερμοκρασία δωματίου.
Για τα αυγά
Βάλε σε ένα μπολ ζεστό νερό (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι καυτό!).
Βύθισε τα αυγά μέσα στο νερό και άφησέ τα για 3 λεπτά.
Αυτό ήταν! Είναι έτοιμα προς χρήση.
Για το βούτυρο
Τρίψε το βούτυρο στον χοντρό τρίφτη ή κόψ' το με το μαχαίρι σε μικρά κομματάκια.
Σε 5 λεπτά είναι έτοιμο.
Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως ενώ η συνταγή γράφει πως το βούτυρο και τα αυγά πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου εσύ ξέχασες να τα βγάλεις από το ψυγείο!
Μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχει τρόπος να τα φέρεις γρήγορα σε θερμοκρασία δωματίου.
Για τα αυγά
Βάλε σε ένα μπολ ζεστό νερό (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι καυτό!).
Βύθισε τα αυγά μέσα στο νερό και άφησέ τα για 3 λεπτά.
Αυτό ήταν! Είναι έτοιμα προς χρήση.
Για το βούτυρο
Τρίψε το βούτυρο στον χοντρό τρίφτη ή κόψ' το με το μαχαίρι σε μικρά κομματάκια.
Σε 5 λεπτά είναι έτοιμο.