ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
Μοιράζομαι μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή από τα χέρια της μαμάς μου!
Υλικά:
- 1 πλάκα μαργαρίνη (250 γρ.)
- 6 αυγά
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 1 πρέζα αλάτι
Για την επικάλυψη:
- 200 γρ. μαρμελάδα
- 200 γρ ινδοκάρυδο
- 300 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά και προσθέτουμε ένα - ένα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Παίρνουμε με ένα κουταλάκι από το μίγμα και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, με λίγη απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς για περίπου 14 λεπτά.
- Όταν βγουν από το φούρνο ενώνουμε τα κομμάτια με μαρμελάδα και βουτάμε πρώτα στην κουβερτούρα και μετά στο ινδοκάρυδο.
Δημιουργός συνταγής: Σταυρούλα Μπαρμπαγεωργοπούλου
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!