ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε!
Υλικά για φόρμα ΣΠΑΣΤΗ 22 άρα
- 4 αυγά
- 100 γρ. καλαμποκέλαιο
- 300 ζάχαρη
- 200 γρ. γιαούρτι
- 2 βανίλιες
- 250 γρ. αλεύρι Φαρίνα
- 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού
ΓΕΜΙΣΗ
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη με 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. μαρμελάδα
- 1 κουταλάκι λικέρ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
- Από το παντεσπάνι που περίσσεψε κάνουμε καρδούλες και τρίματα για το γύρω - γύρω.
- Τρούφα η κουφετάκια κόκκινα για διακόσμηση
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
