ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΥΛΙΚΆ
5 ΑΥΓΆ
125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
155 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
5 ΑΥΓΆ
125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
155 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ)
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΣΙΡΌΠΑΚΙ
1, 1/2 ΚΟΎΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1, 1/2 ΚΟΎΠΑ ΝΕΡΌ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΗ ΣΠΑΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ. ΤΣΕΚΆΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΚΆΘΕ ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΗ ΣΠΑΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 18Ο ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ. ΤΣΕΚΆΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΚΆΘΕ ΦΟΎΡΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΙ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΦΡΆΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΊ ..
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ, ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ, ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΦΡΆΟΥΛΕΣ.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood