ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
ξύσμα από 2 πορτοκάλια και ένα λεμόνι
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν
Εκτέλεση
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη ίσα - ίσα που να μην κολλάει στα χέρια.
Ζυμώνω, πλάθω, βάζω λαδόκολλα στο ταψί .
Ψήνω σε φούρνο με αέρα στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά περίπου .
Είναι τόσο νόστιμα πού δεν τους προλαβαίνω.
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια μαλακή ζύμη ίσα - ίσα που να μην κολλάει στα χέρια.
Ζυμώνω, πλάθω, βάζω λαδόκολλα στο ταψί .
Ψήνω σε φούρνο με αέρα στους 170 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά περίπου .
Είναι τόσο νόστιμα πού δεν τους προλαβαίνω.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου