ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
600 γρ. αλεύρι
1/2 φακελάκι μπέικιν
200 γρ. γιαούρτι
100 γρ. βούτυρο μαλακό
2 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
600 γρ. αλεύρι
1/2 φακελάκι μπέικιν
200 γρ. γιαούρτι
100 γρ. βούτυρο μαλακό
2 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
Βαζουμε σε μπολ το γιαουρτι, το βουτυρο, τα αυγα και τη ζαχαρη και ανακατεύουμε.
Ριχνουμε σιγα - σιγα το αλευρι και το μπεικιν και ζυμωνουμε μεχρι να έχουμε μία ζυμη που να μην κολλάει.
Τη βαζουμε στον πάγκο και την κοβουμε σε 8 κομματια.
Τα φτιαχνουμε μπαλιτσες.
Βαζουμε λαδοκολλα στον παγκο, τοποθετούμε την μπαλιτσα πανω και πανω στην μπαλιτσα ξανα λαδοκολλα και προσπαθουμε να ανοιξουμε με τον πλαστη ενα λεπτο φυλλο.
Ανοίγουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα φύλλα.
Ψηνουμε το καθενα στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για 5 λεπτα.
Τα βγαζουμε και τα βαζουμε πανω σε ενα τραπεζομαντιλο να κρυωσουν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Τα βγαζουμε και τα βαζουμε πανω σε ενα τραπεζομαντιλο να κρυωσουν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
2 λίτρα φρέσκο γάλα
12 κ.σ. ζάχαρη
160 γρ. κάστερ πάουντερ η 200 γρ κορν φλάουρ,
250 γρ. σοκολάτα η κουβερτούρα η 4 κ.σ. κακάο,
50 γρ. βούτυρο
12 κ.σ. ζάχαρη
160 γρ. κάστερ πάουντερ η 200 γρ κορν φλάουρ,
250 γρ. σοκολάτα η κουβερτούρα η 4 κ.σ. κακάο,
50 γρ. βούτυρο
Διαλύουμε το κάστερ πάουντερ σε λιγο κρυο γαλα.
Βαζουμε το υπολοιπο γάλα να ζεσταθει μαζι με τη ζαχαρη και ριχνουμε το γάλα με το κάστερ, ανακατεύουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε από τη φωτιά.
Βαζουμε το υπολοιπο γάλα να ζεσταθει μαζι με τη ζαχαρη και ριχνουμε το γάλα με το κάστερ, ανακατεύουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε από τη φωτιά.
Σπαμε μέσα τη σοκολάτα και ανακατευουμε.
Ριχνουμε και το βουτυρο και ανακατεύουμε.
Μοιραζουμε την κρεμα σε 8 ιδια ποτηρια.
Ριχνουμε και το βουτυρο και ανακατεύουμε.
Μοιραζουμε την κρεμα σε 8 ιδια ποτηρια.
ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕ
Τοποθετούμε σε δίσκο το πρώτο φύλλο, απλώνουμε το ένα ποτήρι κρέμα, ξανά φύλλο και κρέμα μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Διακοσμούμε με καρύδια ή φουντούκια