Μια συνταγή της κυρίας Αριάνα Μεϊντανά για ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χορτόσουπα βελουτέ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνω 2 πατάτες, 2 κολοκυθάκια, 1 πράσινη πιπεριά , 1/2 κόκκινη , 2 καρότα, 2 σκελίδες σκόρδο , 1 πράσο, σέλερι, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι, λίγο μπούκοβο.
Σε ένα τηγάνι σοτάρω λίγο το σπανάκι μου και στην συνέχεια το ρίχνω κι αυτό στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα λαχανικά μου.
Μόλις γίνουν τα λαχανικά μου ρίχνω λίγο λαδάκι και στύβω μισό λεμόνι.
Τα λιώνω στο multi.
Σερβίρω με σπόρους από ρόδι, καρύδια, τριμμένο καρότο και φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Σε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνω 2 πατάτες, 2 κολοκυθάκια, 1 πράσινη πιπεριά , 1/2 κόκκινη , 2 καρότα, 2 σκελίδες σκόρδο , 1 πράσο, σέλερι, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι, λίγο μπούκοβο.
Σε ένα τηγάνι σοτάρω λίγο το σπανάκι μου και στην συνέχεια το ρίχνω κι αυτό στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα λαχανικά μου.
Μόλις γίνουν τα λαχανικά μου ρίχνω λίγο λαδάκι και στύβω μισό λεμόνι.
Τα λιώνω στο multi.
Σερβίρω με σπόρους από ρόδι, καρύδια, τριμμένο καρότο και φύλλα φρέσκου βασιλικού.