COOKIES
Υλικά: (για 36 - 40 μπισκότα)
- 250 γρ. Βιτάμ (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 κούπα ζάχαρη (210 γρ. περίπου)
- 2 αυγά
- 1 βανίλια
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ μπέικιν
- 1 σακουλάκι σοκολάτα γάλακτος σε σταγόνες
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, με αντιστάσεις.
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη για 3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τη βανίλια και ένα - ένα τα αυγά και χτυπάμε για 1 λεπτό.
- Ανακατεύουμε το μπέικιν μέσα στο αλεύρι και σιγά - σιγά το προσθέτουμε στο μείγμα.
- Αφού ανακατευτούν προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και με το χέρι ανακατεύουμε να πάνε παντού.
- Πλάθουμε μπαλίτσες, πατάμε ελαφρώς και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν όταν αφαιρέσουμε από τον φούρνο.
Δημιουργός συνταγής: Αντιγόνη Εξαδακτύλου
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!