
ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ DERBY
Υλικά
1 ζαχαρούχο
300γρ. Μερέντα
200γρ. ινδοκάρυδο
250γρ. δημητριακά ρυζιού με σοκολάτα
500γρ. κουβερτούρα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο, Μερέντα, ινδοκάρυδο και αν θέλουμε 50 γρ. από τα δημητριακά.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει 20-30 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε την κουβερτούρα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα δημητριακά και ανακατεύουμε.
Βγάζουμε το μίγμα απ' το ψυγείο πλάθουμε μικρά μπαστουνάκια ή μικρές μπαλίτσες και βουτάμε στο μίγμα με την κουβερτούρα.