ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ
Υλικά
- Ντομάτα
- φέτα
- γκούντα
- πάπρικα καυτερή
- λάδι
Εκτέλεση
- Σε πήλινο βάζω λίγο λάδι και στρώνω φέτες ντομάτας.
- Μετά βάζω τη φέτα, καλύπτω πάλι με φέτες ντομάτας και προσθέτω λίγη πάπρικα καυτερή γιατί δεν μου αρέσουν τα καυτερά.
- Κλείνω το καπάκι και ψήνω στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
- Μετά ανοίγω το καπάκι, προσθέτω λίγη γκούντα τριμμένη και αφήνω με ανοιχτό καπάκι να λιώσει και να αποκτήσει ωραίο χρώμα.
Credits:
Αλεξάνδρα Κυριάκη