ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ OREO ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
Τσιζκέικ με διπλή στρώση μπισκότο Oreo φράουλα, τυρί κρέμα και καραμέλα
Υλικά:
- 180 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 500 γρ. μπισκότα γεμιστά Oreo με γεύση φράουλα σε σκόνη
- 1 κιλό τυρί κρέμα
- 2 καραμελωμένα ζαχαρούχα γάλατα
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα (μόνο το μπισκότο, τη γέμιση θα τη βάλουμε στο τυρί) και στρώνουμε το μισό μείγμα σε μια φόρμα - τσέρκι 22 εκ. και βάζουμε στο ψυγείο για δέκα λεπτά.
- Ανακατεύουμε λίγο το ένα ζαχαρούχο και το βάζουμε πάνω από τη βάση με τα μπισκότα.
- Χτυπάμε ένα λεπτό στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη γέμιση από τα μπισκότα και βάζουμε το μισό πάνω από τη καραμέλα.
- Αφήνουμε στην κατάψυξη δέκα λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με άλλη μια στρώση.
- Διακοσμούμε με τυρί κρέμα και μπισκότα Oreo.