Τσιζκέικ με Oreo φράουλα και καραμέλα



ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ OREO ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ



Τσιζκέικ με διπλή στρώση μπισκότο Oreo φράουλα, τυρί κρέμα και καραμέλα


Υλικά:

  • 180 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 500 γρ. μπισκότα γεμιστά Oreo με γεύση φράουλα σε σκόνη
  • 1 κιλό τυρί κρέμα
  • 2 καραμελωμένα ζαχαρούχα γάλατα


Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα (μόνο το μπισκότο, τη γέμιση θα τη βάλουμε στο τυρί) και στρώνουμε το μισό μείγμα σε μια φόρμα - τσέρκι 22 εκ. και βάζουμε στο ψυγείο για δέκα λεπτά. 
  2. Ανακατεύουμε λίγο το ένα ζαχαρούχο και το βάζουμε πάνω από τη βάση με τα μπισκότα. 
  3. Χτυπάμε ένα λεπτό στο μίξερ το τυρί κρέμα με τη γέμιση από τα μπισκότα και βάζουμε το μισό πάνω από τη καραμέλα. 
  4. Αφήνουμε στην κατάψυξη δέκα λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με άλλη μια στρώση. 
  5. Διακοσμούμε με τυρί κρέμα και μπισκότα Oreo.


ΠΗΓΗ: Efi Prentza


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget