ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΑΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ
Υλικά
1 - 1,5 κιλό συκωτάκια κότας
2 κρεμμυδάκια ξερά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Χυμό από μισό λεμόνι
1 ποτήρι νερό
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Ρίγανη
1 - 1,5 κιλό συκωτάκια κότας
2 κρεμμυδάκια ξερά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Χυμό από μισό λεμόνι
1 ποτήρι νερό
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα συκωτάκια σε ένα βαθύ τηγάνι με ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν 4-5 λεπτά.
Χύνουμε το νεράκι.
Στο ίδιο τηγάνι, αφού έχουμε αφαιρέσει τα συκωτάκια, βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια (φρέσκα και ξερά).
Προσθέτουμε τα συκωτάκια, αλάτι, πιπέρι.
Αφήνουμε να τηγανιστούν και σβήνουμε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί μας, προσθέτουμε ρίγανη και λεμόνι, ανακατεύουμε και το βγάζουμε από την φωτιά.
Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και χρωματιστές πιπεριές.