ΛΑΔΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
Για σαλάτες, σε πιτάκια που ψήνουμε και πολλά άλλα.
Υλικά
- αποξηραμένη καυτερή πιπεριά
- κόκκους μαύρο πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζω σε μπουκάλι που έχει πλαστικό με μικρή τρύπα την αποξηραμένη καυτερή πιπεριά και το πιπέρι σε κόκκους.
- Γεμίζω με ελαιόλαδο, το κουνάω καλά και την άλλη μέρα είναι έτοιμο (το λάδι κοκκινίζει,).
- Καθώς τελειώνει ξαναγεμίζω το μπουκάλι και κάθε τόσο προσθέτω πιπεριά.
- Επίσης φτιάχνω λάδι με αποξηραμένη ντομάτα, σκόρδο, βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη.
- Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!!
Credits:
Effie Tsouras
Νοστιμιές
Νοστιμιές