Λάδι πιπεριάς



ΛΑΔΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Για σαλάτες, σε πιτάκια που ψήνουμε και πολλά άλλα.

Υλικά

  • αποξηραμένη καυτερή πιπεριά
  • κόκκους μαύρο πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βάζω σε μπουκάλι που έχει πλαστικό με μικρή τρύπα την αποξηραμένη καυτερή πιπεριά και το πιπέρι σε κόκκους.
  2. Γεμίζω με ελαιόλαδο, το κουνάω καλά και την άλλη μέρα είναι έτοιμο (το λάδι κοκκινίζει,).
  3. Καθώς τελειώνει ξαναγεμίζω το μπουκάλι και κάθε τόσο προσθέτω πιπεριά.
  4. Επίσης φτιάχνω λάδι με αποξηραμένη ντομάτα, σκόρδο, βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη.
  5. Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!!


Credits:

Effie Tsouras
Νοστιμιές