Τραγανό φύλλο για πίτα



ΤΡΑΓΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ 
4 κούπες αλεύρι 
1 κουταλιά ελαιόλαδο 
1 κουταλιά ξύδι 
αλάτι 
τα ανακατεύω για λίγο 
μετά 1 κούπα νερό μπορεί και παραπάνω!

Δουλεύω το ζυμάρι στον πάγκο, το κόβω σε μπαλάκια τα αφήνω λίγο να ξεκουραστούν και μετά τα ανοίγω σε φύλλα με κορν φλάουρ.
Ραντίζω το κάθε φύλλο με μίγμα από λιωμένο βούτυρο μαζί με ελαιόλαδο.
3 φύλλα κάτω και 2 επάνω.
Γέμιση βάζετε ότι θέλετε.
Χαράζω την πίτα, ραντίζω με το μίγμα λαδιού και ραντίζω με λίγο νεράκι.
Μετά στο φούρνο.


Δημιουργός συνταγής: Eleni Koumoutsakis