ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ
Εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω ελαιόλαδο, τρίβω 1 ξερό κρεμμύδι, 1 κόκκινη πιπεριά και μετά ρίχνω τα καλαμαράκια που τα έχω πλύνει πρώτα.
Στη συνέχεια ρίχνω 200 gr. Pumaro, αλάτι, πιπέρι, λίγη γλυκιά πάπρικα το αφήνω λίγο και στη συνέχεια βάζω περίπου μία χούφτα κριθαράκι και προσθέτω 3 ποτήρια νερό.
Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πόσο κριθαράκι θα βάλετε και τι ποσότητα θα κάνετε.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου