
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φύλλο Κουρού Κανάκη αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε δικό σας.
- Μετά βράζουμε για περίπου μισή ώρα ένα στήθος από κοτόπουλο.
- Στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με 3 - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, μια πιπεριά Φλωρίνης και ένα πράσο, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο (αν θέλετε).
- Όταν σοταριστούν καλά ψιλοκόβουμε άνηθο και μαϊντανό, προσθέτουμε 1 αυγό, 1 μικρή κρέμα γάλακτος, 100 γρ. κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και αν θέλουμε 3 - 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ( ή μπέικον σε κυβάκια) ανακατεύουμε καλά.
- Η γέμιση είναι έτοιμη!
- Τη στρώνουνε καλά πάνω στο φύλλο που έχουμε στρώσει σε λαδωμένο ταψί και βάζουμε το άλλο φύλλο από πάνω.
- Ραντίζουμε με λάδι και ρίχνουμε λίγο σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 35 - 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Συνταγή του κυρίου Παναγιώτη Κυριακούλια.

Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου, συνταγή Παναγιώτης Κυριακούλιας
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
