Τορτελίνια στο φούρνο

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Υλικά

  • 3 σακουλάκια τορτελίνια με τυριά
  • 300 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας ή πάριζα, κομμένο σε κομμάτια
  • 300 γρ. μπέικον, κομμένο σε κομμάτια
  • Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • Λευκό κρασί για σβήσιμο
  • Λίγο λάδι για το πυρέξ
  • 2 κρέμες γάλακτος
  • Μπόλικο τριμμένο τυρί


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Τα στραγγίζουμε.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι, τσιγαρίζουμε το ζαμπόν γαλοπούλας ή την πάριζα, το μπέικον και τα μανιτάρια.
  3. Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
  4. Σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα τορτελίνια.
  5. Προσθέτουμε τη σάλτσα από το κατσαρολάκι, τις 2 κρέμες γάλακτος και το μπόλικο τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε καλά.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.

ΠΗΓΗ: Ανδριάνα Μεϊντανά


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget