ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Υλικά
- 3 σακουλάκια τορτελίνια με τυριά
- 300 γρ. ζαμπόν γαλοπούλας ή πάριζα, κομμένο σε κομμάτια
- 300 γρ. μπέικον, κομμένο σε κομμάτια
- Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- Λευκό κρασί για σβήσιμο
- Λίγο λάδι για το πυρέξ
- 2 κρέμες γάλακτος
- Μπόλικο τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα κατσαρολάκι, τσιγαρίζουμε το ζαμπόν γαλοπούλας ή την πάριζα, το μπέικον και τα μανιτάρια.
- Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε τα τορτελίνια.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα από το κατσαρολάκι, τις 2 κρέμες γάλακτος και το μπόλικο τριμμένο τυρί. Ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.
ΠΗΓΗ: Ανδριάνα Μεϊντανά
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!