Μηλόπιτα κέικ



ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 αυγά που τα χτυπάω μαζί με 400 gr ζάχαρη.
Μετά ρίχνω ενάμισι ποτήρι καλαμποκέλαιο, 1 μπέικιν, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, λίγο γαρύφαλλο και λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο.
Κόβω 3 με 4 μέτρια μήλα και τα ρίχνω μέσα, ένα μεγάλο καρότο στον χοντρό τρίφτη, ξύσμα από ένα πορτοκάλι και μετά βάζω 2,5 κούπες φαρίνα. 
Εγώ με αυτή τη δόση έκανα 12 μικρές μηλόπιτες στα φορμάκια και μία φόρμα μακρόστενη.
Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.


ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget