ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα σε σχαροτήγανο λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και πέρασα το ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ και από τις δύο πλευρές για 1 - 2 λεπτά.
Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί έβαλα το ψαρονέφρι με ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΘΥΜΑΡΙ, ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ και λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Έψησα στους 190 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Έστυψα ΛΕΜΟΝΙ και σέρβιρα με ΡΥΖΙ και σαλάτα ΜΑΡΟΥΛΙ.
Δημιουργός συνταγής: Dora Iliopoulou
