Μια συνταγή της κυρίας Afroditi Malandraki για ΒΟΥΤΥΡΟΦΡΑΟΥΛΕΝΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Απολαύσεις
Βουτυροφραουλένιες μαργαρίτες
ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΑΒΓΟ
1 ΜΠΕΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
150 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
300 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ ΓΟΧ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ, ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΑ ΣΤΕΡΕΆ ΥΛΙΚΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΜΕ 12 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ. ΦΟΎΡΝΟ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΨΗΣΟΥΜΕ.