ΝΟΣΤΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
Υλικά
200 γρ. βούτυρο
100 γρ ζάχαρη καστανή
100 γρ ζάχαρη λευκή
3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
1 βανίλια
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 κουβερτούρες ή σταγόνες σοκολάτας ή σοκολάτα γάλακτος, ό,τι μας αρέσει
Εκτέλεση
Βάζουμε με κουτάλι σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς όχι για πολύ ώρα γιατί σκληραίνουν.
Λίγο να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου