ΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γέμιση: Σοτάρω τα πράσα με λίγο λάδι και πιπέρι να μαλακώσουν.
Τσιγαρίζω τον κιμά, βάζω αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω με τα πράσα.
Όταν κρυώσουν σπάω τρία αυγά, τυρί φέτα και ρεγκάτο, έτσι, για την τσαχπινιά.
Σφολιάτα έτοιμη, επειδή οι ζύμες κι εγώ δε συναντηθήκαμε ποτέ!
Ψήνω στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου